Hui obert: 08:30-20:30 h
Demà obert: 08:30-20:30 h

Embaràs a l'estiu, consells pràctics

Temps de lectura 2 min.
Embaràs a l'estiu, consells pràctics

14 Juny 2021

Quedar-se embarassada sol ser sinònim d'alegria i de compartir amb la teva parella i familiars. Si aquest és el teu estat actual, pot ser que l'estiu et generi alguns dubtes. És cert que les temperatures elevades no seran la millor opció, però l'estiu també té coses que t'ajudaran a gaudir del teu embaràs.

A més, et donem alguns consells perquè visquis aquesta etapa de la manera més saludable.

AVANTATGES D'ESTAR EMBARASSADA A L'ESTIU

L'estiu és l'estació idònia per al relax. La calor pròpia de l'estació convida a descansar i estar estirada, una cosa necessària en estat de gestació. A més, et permet sortir al carrer amb roba lleugera i fresca. És a dir, a menys peces, més comoditat i més possibilitats de sentir-te una mica més lliure.

L'estiu també és més propici perquè facis l'exercici que necessites per mantenir el teu estat físic. En aquesta època és més habitual poder sortir al carrer i poder exercitar-se. Un passeig per la tarda o una estona de natació són dues activitats lligades a l'estiu, que t'ajudaran a suportar millor el teu embaràs.

I ja sabem com d’important que és la dieta. A l'hivern el cos demana més calories per lluitar contra el fred i aliments més greixosos que són perjudicials per a la salut. Què ve de gust a l'estiu? gaspatxo, amanides, fruita fresca, arrossos i menjar molt més saludable.

CONSELLS PRÀCTICS PER L'EMBARÀS A L'ESTIU

Hidrata't. Beu amb freqüència per mantenir-te hidratada i afavorir l'eliminació de toxines. Recorda que com a mínim es recomanen ingerir dos litres diaris. A més de beure aigua, incorpora aliments rics en aigua que et refrescaran com el tomàquet o la síndria.

Embarazo en verano. Consejos prácticos

Fotoprotegeix-te. Evita el sol directe, pel que procura sortir al carrer quan aquest tingui menys força. Evita les hores centrals del dia! I, si vas a la platja o la piscina, busca l'ombra. A més, sigui l'hora que sigui, fes servir protector solar sempre.

Descansa. Dóna-li al teu cos tot el descans que et demani. La calor altera la tensió arterial, pel que és important que tinguis un control sobre ella.

Però també, com hem dit abans, practica exercici moderat per estar en forma. Les passejades, nedar o el ioga poden ser una bona elecció.

Evita sopars copiosos. No s'aconsella sopar de forma excessiva per evitar indigestions. És important poder dormir en una habitació ben ventilada i en la qual l'aire es renovi contínuament.

Segueix aquests consells i prepara't per gaudir de l'embaràs i de l'estació més alegre de l'any. I, com sempre, recorda que tens una farmàcia a prop en tot moment que t'assessorarà perquè visquis aquesta etapa tan especial de la manera més saludable.